Újabb dalt adott ki az új hazai death metal-szupergrupp, a Noble Victory

Még egy friss szám érkezett a kipróbált hazai zenészekből álló Noble Victory szupergrupptól, amiben többek között a Bridge to Solace-ből, a Magma Rise-ból, az On Gravesből és a This Callingból ismert arcok játszanak dallamos death metalt. A Minotaur című debütlemezükről a két hónapja bemutatott Boulevard of Illusions után most a Digital Sacrophagus című dal jelent meg.

Az új dalról az alábbiakat osztotta meg a csapat:

A konceptalbum történetének ezen részében az emberi ösztön megváltoztathatatlan rossz tulajdonsága, a hatalomvágy kerül fókuszba. Az ember megkapja az esélyt az anyag teremtőjétől, hogy bekerüljön egy olyan pantheonba, ahol a világegyetem alakításakor figyelembe veszik az emberi jó tulajdonságait. Egyik vezetője lesz, építhet világokat, hozzájárulhat, pozitív teremtő értékekkel teheti teljesebbé az ismert valóságot. De ez a felhatalmazás felszínre hozza a hatalmi kísértést, és Démiurgosz ezt sajnos túl későn vette észre…

Az album július 3-án fog megjelenni, és ugyanezen a napon lesz a zenekar bemutatkozó koncertje is a Barba Negrában, ahol az Amon Amarth és a Behemoth előtt játszanak majd.