Teljesen kicserélődött vendégzenekarokkal érkezik szeptemberben a Within Destruction

A Within Destruction is a lehető legszerencsétlenebb időben volt a legszerencsétlenebb helyen: A 2020-ban kiadott, a rajongókat erősen megosztó, immáron nu metalos, trapes, elektronikus jegyekkel felvértezett negyedik lemezük, a Yokai is a korlátozások áldozatává vált, így a lemezbemutatóra is több mint két évnyi halasztás várt, mire végül eljutottunk idén szeptember 29-ig.

A csavar az egészben, hogy a trió a „köztes” időszakban sem tudott megülni a seggén, és a múltkori dalpremierből sejthető volt, hogy itt készül valami: készül is, a turnét indító magyar dátum után egy nappal érkezik a deathcore-zenekar új nagylemeze, a Lotus, így a koncert is ennek apropójára lett felhúzva. Az, hogy ez milyen mértékben írja át a setlistet, merő talány.

Emellett a srácok supportja is teljes mértékben kicserélődött. Az eleinte kétszeri dátumváltást is megélt Signs of the Swarm / Bodysnatcher / Sleep Waker felállás már nem vált be a harmadik etapra, így helyettük jön a progos metalcore-ban utazó dán Ghost Iris, a brit bikacsök-deathcore Bound in Fear, illetve az ausztrál Earth Caller, akik nemrég egészültek ki a YouTube-zenész Misstiq-kel. Infók és jegyek az eseménynél.