Tarkón ver a Knocked Loose új dala

Tavaly nyáron már előrántott két új dalt a Knocked Loose, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy azok a dalok egy új lemezről valók-e, vagy csak úgy önmagukban csinálják a feszkót. Hát, mint kiderült, inkább az utóbbi, de pánikra semmi ok, mert a hardcore-banda végre kiadott egy újabb dalt, mely már tényleg a következő nagylemezt vezeti fel.

A Blindig Faith című szám Isaac Hale gitáros gyerekkori élményeit eleveníti fel, amikor édesanyjával templomba járt:

Nevetséges volt, hogy mennyi ember jelent meg a templomban, akikről nagyon jól tudtam, hogy mennyire goromba, szörnyű és önző emberek. Tudták, hogy ettől jobb embernek tűnnek – vagy hogy ha kimondják a szavakat, az majd semmissé teszi az összes negatív tulajdonságukat, csak azért, mert odatolták az arcukat.

A május 10-én megjelenő You Won’t Go Before You’re Supposed to albumról a gitáros így nyilatkozik:

Ez az albumon gyorsabban és félelmetesebben nyomjuk, mint valaha, ugyanakkor fogósabban és dallamosabban is, és pont ez a lényeg. Ahelyett, hogy egy meghatározott irányba mennénk tovább, szeretnénk mindenfele elindulni.

A lemez címét a saját bevallása szerint repülésfóbiás Bryan Garris énekes egy élménye ihlette, amit egy különösen embert próbáló repülés során élt át. Ahogy felszállás közben idegeskedett, szóba elegyedett a félelmeiről a mellette ülő nővel, aki biztosította afelől:

Nem fogsz előbb menni, mint ahogy kellene.

1. Thirst
2. Piece by Piece
3. Suffocate (ft. Poppy)
4. Don’t Reach for Me
5. Moss Covers All
6. Take Me Home
7. Slaughterhouse 2 (ft. Chris Motionless)
8. The Calm That Keeps You Awake
9. Blinding Faith
10. Sit & Mourn