Stefán Tamás lett az AWS új énekese, itt az első dal vele

Az elmúlt napokban már elég egyértelmű volt, hogy az AWS közel két évvel Siklósi Örs halála után végre megtalálta az új énekesét, ma pedig hivatalosan bejelentették, hogy Stefán Tamás lesz az új frontember. A hír mellé egyből befutott az új felállás első klipes dala is, Odaát címmel.

Tomi már az elmúlt két év vendégénekesekkel tető alá hozott AWS-koncertjeinek és felvételeinek is állandó közreműködője volt, és a rajongótábortól is talán ő kapta a legtöbb pozitív visszajelzést, így annyira nem is meglepő, hogy végül vele folytatja a zenekar. Tomi egyébként több más zenekarból is ismerős lehet, tavaly óta ő a Meristem egyik vokalistája (ahol szintén az AWS-ből Schiszler Soma basszerrel játszik együtt), régebben pedig a Faminehill tagja volt.

Az AWS egy hosszabb közleményt is mellékelt az új számhoz, amiből kiderül, hogy bár van még egyetlen darab kiadatlan, félkész daluk, amit még Örs énekelt fel, de – az eddigi tervekkel szemben – ezt a dalt mégsem fogják mostanában befejezni és közzétenni, csak valamikor a távolabbi jövőben lesz hallható.

A banda hamarosan újra koncertezni kezd – eddig annyi biztos, hogy júliusban játszanak a debreceni Campus feszten, de alighanem hamarosan még több dátumot is bejelentenek.