Úgy tűnik, az AWS megtalálta az új énekesét

Minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni az AWS tragikus történetét: a nagy sikerű metalbanda énekese, Siklósi Örs 2021. február 5-én sokak számára váratlanul elhunyt, összetört szívvel hátrahagyva megannyi szerettét, barátját, hozzátartozóját, valamint rajongók hadát. Bár a zenekar számára így hatalmas kérdőjellé vált a folytatás, de az elmúlt másfél évben mutatott aktivitásuk, az interjúk, az emlékkoncertek, és főleg az utóbbi hetekben megjelent közösségi médiás posztok csak arra engedtek következtetni, hogy ez nem a vég a srácok számára, csupán egy új kezdet.

Az új fejezet pedig most a szó szoros értelmében körvonalazódik: a zenekar közzétett egy fotót, ahol a négy, már ismerős sziluett között egy ötödik, egyelőre ismeretlen arcot is rejtenek az árnyak. Aki esetleg profi fantomképolvasó, vagy csak denevérek nevelték fel, az már biztosan előnyben van, mindenki másnak marad a türelmes várakozás, míg lehull a lepel. Egy dolog biztos: bárki is vegye át a stafétabotot Örstől, mi rendkívül kíváncsiak leszünk a zenekar jövőjére ezután is.

A csapatnak egyébként még egyetlen darab olyan dala van kiadatlanul, amit még Örs énekelt fel, várhatóan a következő hónapokban ezt is közzéteszik majd. Ezenkívül az is fix, hogy idén is lesznek koncertek, többek között júliusban a debreceni Campus fesztiválon.