Régen a rossz is jobb volt – Itt a Nagyúr új dala

Új dalt mutatott be a Pálinkás Tamás vezette Nagyúr. A Múltkór (vagy hivatalosan: m ú l t k ó r) a jövőre megjelenő Másodvirágzás lemezen kap majd helyet, ami – sose találnád ki – az alternatív metal-banda második albuma lesz. A dal egyébként egyfajta megcáfolása a Fish! Régen minden jobb volt c. számának, és eleinte so90’s, majd Nosztalgia színű hányásmunkacímen futott – ezzel is utalva a zenekarnak a ’90-es évek zenéiért, meg úgy en bloc a múltért való rajongására.

Itt át is adnám a szót Tamásnak azzal kapcsolatban, hogy miről is szól a dal, mert az így, ahogy van, világbajnok megfogalmazás:

Itt az első dalunk, a m ú l t k ó r, ami szerintünk arról szól, hogy nem, egyáltalán nem volt jobb régen semmi, ami rossz volt már akkor is, ami meg jó volt, az most is jó, pl. riffeket írni. De ez semmit sem számít, mert az számít, hogy nektek mit jelent a dal, szóval ne tartsátok magatokban a gondolataitokat!

A dalban (és a klipben is) immáron Hegyaljai-Boros Zoltán pengeti a mélyeket, akit már élőben is meg lehet csodálni a zenekarral, legközelebb jövő pénteken, amikor is a Nagyúr az Ørdøg és a nemrég friss klippel jelentkező Auraleak társaságában varázsol majd el mindenkit, aki az Akváriumba téved. Jegyekért és infókért irány az fb-esemény!