Még egy évet csúszik az August Burns Red budapesti dupla koncertje

Miután tavaly nyárról 2021 végére csúszott, most még tovább tolódik az August Burns Red következő Európa-turnéja, és azzal együtt a budapesti dupla buli is. Az új dátum 2022. november 16-17. – ez már majdnem két és fél év halasztást jelent az eredeti, tavaly júniusi dátumokhoz képest. A helyszín az Újbudán újranyitó Dürer Kert, és a lineup is változatlan: ABR / Bury Tomorrow / Miss May I / Thornhill.

Hivatalos események itt és itt, alább pedig a jegyekkel és visszaváltásukkal kapcsolatos infók:

A megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra, egymást követőleg – azaz akinek a korábbi júniusi vagy decemberi koncertre van jegye, annak 11.16-ra, akinek a későbbire, annak 11.17-re. Amennyiben az új időpont nem felel meg, ma délutántól 30 napon át lesz lehetőség a jegyek visszaváltására. Ezzel kapcsolatban a Tixa rendszeréből fogtok emailt kapni. Köszönjük a türelmeteket!

Az August Burns Red egyébként a tavalyi Guardians album és a B-oldalas Guardians Sessions EP után most májusban tervezi kiadni a Leveler 10. évfordulós, újrajátszott verzióját, de ezzel a tempóval azon sem csodálkoznánk, ha ezekre a koncertekre már megint egy teljesen új lemezzel jönnének.