Leap Years: az első ízelítő a One Step Closer érkező második nagylemezéről

Május 17-én tervezi kiadni második nagylemezét a pennsylvaniai One Step Closer, akik távolról sem egy Linkin Park-tribute. A straight edge dallamos hardcore-ban utazó banda friss kiadványa az All You Embrace címet kapta, 11 dal szerepel rajta, és a Run For Cover gondozásában jelenik meg. Azon túl, hogy a srácok javarészt maguk pakolták össze a cuccost, a dalírási metódusokba belefolytak olyan prominens bandák zenészei is, mint a nemrég szintén friss kiadványt beharangozó – és azzal együtt egy új fejletépő dalt kiadóKnocked Loose gitárosa, Isaac Hale, vagy a Citizen frontembere, Mat Kerekes.

 1. Color You
 2. Leap Years
 3. Blur My Memory
 4. The Gate
 5. Your Hazel Tree
 6. Orange Leaf
 7. Esruc
 8. Slow To Let Go
 9. Topanga
 10. Giant’s Despair
 11. So Far From Me

A srácok most kiadták az album első ízelítőjét, a Leap Yearst, ami napra pontosan február 29-én jött ki (angolosoknak remélem nem kell magyarázni az itt megbújó turpisságot), ennek – meg úgy en bloc az egész lemeznek – a témájával kapcsolatban az énekes, Ryan Savitski ezeket mondta:

Nem érzem már gyereknek magam, elég sok minden változott az előző lemez óta (This Place You Know, 2021): bandatagok léptek ki, kapcsolatok hullottak porba, barátok mentek el, rengeteget utazunk, keveset látjuk a családunkat és a szeretteinket, és ez a lemez az elmúlt időszak változásait foglalja magában.