Különszámmal készül a Miner X Core fanzine a NuSkull 20. születésnapjára

A tatabányai székhelyű, hardcore punk irányultságú Miner X Core fanzine-t készítő cimboráink voltak olyan kedvesek, hogy a NuSkull február 10-i szülinapi bulijára összeállítanak egy kifejezetten az eseményre koncentráló különszámot.

Az új lapszámban a jubileumi bulin fellépő zenekarok mindegyike szerepel egy-egy tartalmas interjúval, illetve a mi szerkesztőségünk is megszólal a magazin múltja, jelene, jövője kapcsán. Elolvashatsz egy maratoni beszélgetést a szintén húszéves Téveszmével, illetve a szintén jubiláló, tavaly 10 éves Petofi gondolatait is, de szót kap a skate punkos Counter Clockwise és a rangidős (már ami a tagokat illeti) Nagyúr is. Szó lesz még a kedvenc hazai hardcore punk-zenekarunk, a Satelles történetéről, illetve rendhagyó módon a metalosabb vonal is előkerül a fanzine-ben az Orient Fall, az Icenap és az erre a bulira 12 év után újra összeálló Brainlust tolmácsolásában.

A kiadvány limitált számban, exkluzív grafikával jelenik meg, úgyhogy ha szeretnél belőle egy (vagy több) példányt, akkor érdemes korán érkezni február 10-én a Dürer Kertbe, ahol személyesen szerezheted be a különszámot a srácoktól. Emellett pedig ott lesz a rendezvényen a másik kedvenc hazai fanzine-ünk, a Reaction is, mely szintén egy új kiadással jön, ennek a Rompo és az Exterminating Angel zenekarok állnak a középpontjában, különböző koncertbeszámolók mellett.