Harc önmagunkkal – Itt a Fuck Bad Things új kislemeze és klipje

A fővárosi Fuck Bad Things legutóbb majdnem pont egy éve jelentkezett újdonsággal, még az akkor aktuális, A l​é​leknek mindegy, c​é​l csak a lá​tszat című albumához, úgyhogy már épp ideje volt valami friss megjelenésnek. A punkzenekar azóta egy új kislemezen dolgozott, melyet most végre be is mutattak.

Az elődeivel ellentétben az Újra meg újra kislemez már nem szerzői kiadásban jelent meg, hanem a török Mevzu Records gondozásában, ami pedig a koncepciót illeti, az irányvonal továbbra is az emberi tudat labirintusai, az azokban elrejtőző démonok, illetve ahogy már megszokhattuk, a mentális problémák boncolgatása és az erőszak visszataszító megnyilvánulásai. A zenei körítés az előző kiadványokhoz képest egy fokkal kifinomutabb, ötletesebb, de mégsincs túlgondolva, hű maradt a banda önmeghatározásához:

A zenekar 2018-ban alakult azzal a céllal, hogy egyszerű, gyors tőmondatokkal bombázzuk a közönséget.

Úgyhogy ha alapból szereted a DIY attitűdöt és ezt az arcbamászó, felkérdezős, eltaknyolt vonalat, akkor mindenképpen csússz rá a srácok vadiúj anyagára, nem fogsz csalódni. A négyszámos EP felvételeit, illetve a keverést és masztert a banda gitárosa és énekese, Kiss Norbert és Jóri Ferenc készítette. A Grimaszok című számhoz egy videó is készült, melyet alább szintén mutatunk.

A Fuck Bad Things következő koncertjei: