A mentális egészség fontosságára hívja fel a figyelmet a Fuck Bad Things új videója

A budapesti Fuck Bad Things tavaly megjelent nagylemezének Változás című dala most már videó formában is élvezhető. A srácok fontos dolgokat érintenek a most megfilmesített számukban, úgymint a mentális egészség és annak megőrzése, de inkább át is adnánk nekik a szót, hogy miről is szól az alábbi dal/videó:

Ha eltöröd a lábad, gondolom elmész orvoshoz, ahol megröntgeneznek, begipszelik, és elmondják, hogy meddig mit és hogyan kell csinálni annak érdekében, hogy teljesen felépülj. Ha két napja nem áll el az orrvérzésed, gondolom elmész orvoshoz, hogy megoldást találj rá. Viszont ha a buksidban van probléma, még mindig nem mész el, mert „nagylány/nagyfiú” vagy, megoldod, az élet ilyen, a többiek beugatnak majd, és amúgyis azt mondta a megkeseredett nagyapád, hogy csak hisztizel. Nincs igaza. A mentális egészség ugyanolyan fontos. Legyenek bármilyenek a körülményeid, ez a szarság meg tud találni, és nem kifogás, hogy másoknak rosszabb. Túl sok barát lett öngyilkos, túl sokan csúsztak bele masszív függőségekbe. Kérlek, tegyél önmagadért. Keress segítséget, ha baj van. Értékes vagy.
A zenekart legközelebb augusztus 4-én a Riffben lehet elcsípni, ahol a francia Nobody’s Straighttel és a szintén friss klipes CYD-vel lépnek fel. Ezt követően pedig szeptemberben jön egy nagyobb dobás: a zenekar szervezésében szeptember 9-10-én a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben lesz a Pass the Torch nevű kétnapos buli, ahol olyan zenekarok játszanak még, mint a Tisztán a Cél Felé, a Social Free Face, az AMD, a Lightchaser, a Bipolaris, a Wishes, a nemecsek és még sokan mások.