Greg Puciato lett az énekes az Every Time I Die-tagok új bandájában

Amikor 2021 végén az Every Time I Die összebalhézott Keith Buckley énekessel, majd pár héten belül fel is oszlott, a többi tag hamar bejelentette, hogy ők ettől függetlenül együtt fognak tovább zenélni. Időközben Andy Williams ritmusgitáros is lemorzsolódott a csapatból egyéb elfoglaltságai (tehát a pankrátori karrierje) miatt, így Jordan Buckley gitárosnak, Stephen Micciche basszernek és Clayton Holyoak dobosnak két új embert is keresnie kellett maguk mellé. Mostanra pedig meg is találták – de még milyen embereket!

Ma hivatalosan bemutatkozott az utódzenekar, a Better Lovers, aminek az énekese a megállíthatatlan Greg Puciato lett a néhai ‘Dillinger Escape Planből és további 37 zenekarból (The Black Queen, Killer Be Killed stb.), a másodgitáros posztot pedig Will Putney (Fit for an Autopsy, End) vállalta be, aki amúgy a deathcore-színtér egyik vezető producereként is közismert.

Az új formáció első száma, a 30 Under 13 pont azt hozza, amit várnál ettől az öt arctól, meg pluszban még egy kis thrash metalos huncutkodást is a dal második felében. Hibátlan, lehengerlő kezdés, csak legyen ilyen a folytatás is!