Pénteken új EP-t ad ki a Fuseism!

Ha olvasod a Nuskullt, akkor tudod, hogy mi az a Fuseism. Ez ilyen egyszerű. Először 2010-ben cikkeztünk róluk, akkor még csak egy demokazettájuk volt, de már az is kiérdemelte, hogy kategóriáján belül az év legjobb magyar kiadványának nevezzük. Rá pár hónapra leírtuk, hogy milyenek voltak a legendás Supertouch előtt, majd rajongtunk egy kicsit új EP-jükért, a következő kislemez kapcsán pedig már interjút is készítettünk velük, de szóltunk arról is, amikor a harmadik kétdalosuk megjelent.

Hogy mi ennek a kiemelt figyelemnek az oka (avagy a te zenekarod miért nem kap ilyet)? Egyfelől az, hogy baromi jó dalokat írnak, másfelől meg az, hogy abszolút hiánycikk itthon az, amit játszanak – és nem csak a „nem volt még ilyen itthon” kategóriát képviselik, hanem a „kellett volna, hogy legyen ilyen itthon” mezőnyt is.

Emiatt mindig öröm híreket kapni a zenekartól, de most még a szokásosnál is boldogabbak lehetünk, hiszen szakítva az elmúlt három kiadványuk kétdalos koncepciójával a Fuseism pénteken egy 4+2 dalos anyagot fog kiadni Search And Seek More címmel (a borítót lásd fentebb). A banda nemrég közzétette a fenti kedvcsináló videót is, annak a hangulatára érdemes számítani a két nap múlva megjelenő 4 teljesértékű dalban és 2 átvezetőben.

FRISSÍTVE (11.15.):

a csapat az ígéreteknek megfelelően meghallgathatóvá és ingyenesen letölthetővé tette a dalokat a Bandcampen. Aki akar, fizethet is a dalokért, de ugye: downloading is freedom.