Eye to Eye: vérben tocsogó kisfilmmel jelentkezett a While She Sleeps

Vadonatúj dalt és klipet mutatott be a While She Sleeps. Az angol metalcore-zenekar ezt annak apropóján tette, hogy idén nyáron, egészen pontosan június 3-án kiadja tavalyi Sleeps Society című nagylemeze bővített változatát.

A srácok elmondása alapján vizualitás terén teljesen új vizekre akartak evezni, ennek köszönhető a 7 és fél perces kisfilm az Eye to Eye című dalhoz. A csapat teljesen DIY-mód bonyolította le a videót, a legapróbb koreográfiától kezdve a legutolsó helyszín kiválasztásáig. A rendkívül véres képek azt a belső vívódást mutatják be, amikor a személyiség kétfelé szakad, az egyik, aki menekül a problémák elől, a másik pedig, aki okozza azokat. Nem túl eredeti, de legalább hatásos.

A dal a már megszokott WSS-vibe-ot hozza, ehhez kellett az elengedhetetlen csordavokál is, amit ezúttal több, mint 100 Sleeps Society-taggal vettek fel, illetve még azok hangja is bekerült, akik online küldték el a felénekelt soraikat a bandának. Idelent mutatjuk a megvariált dallistát, a szigorúan 18+-os videót, és a ráncfelvarráson keresztül esett borítót is.

1. ENLIGHTENMENT(?)
2. YOU ARE ALL YOU NEED
3. SYSTEMATIC (feat. Rou Reynolds)
4. EYE TO EYE
5. NERVOUS (feat. Simon Neil)
6. PYAI
7. KNOW YOUR WORTH (SOMEBODY)
8. NO DEFEAT FOR THE BRAVE (feat. Deryck Whibley)
9. THE ENEMY IS THE INNER ME
10. DIVISION STREET
11. SLEEPS SOCIETY
12. FAKERS PLAGUE
13. THE LONG WAY HOME
14. YOU ARE ALL YOU NEED (Acoustic)
15. CALL OF THE VOID
16. DN3 3HT

A banda ősszel a Parkway Drive-val turnézik Európában, magyar állomás nem lesz, hozzánk legközelebb szeptember 18-án Bécsben, a Stadthalléban lehet megnézni őket.