Egy hardcore-banda kirúgta az énekesét, amiért az titokban női hormonokat adagolt a zenésztársának, hogy aztán lenyúlhassa a barátnőjét

Az emberek elbaszottak. Tessék, kimondtam, és itt véget is érhetne a cikk, hiszen az olyan gennyes gonoszságok után, mint amit a lostprophetses Ian Watkins művelt, vagy épp Tim „Férficsöcs” Lambesis majdnem művelt, azt hinnéd, már nincs hova tovább. De van, és ez a mostani sztori simán beillik a legtetűbb húzások közé.

Történt a hétvégén, hogy egy Nashville-i hardcore-zenekar, név szerint a Llorona megosztotta a közösségi felületein, hogy kirakták az énekesüket. Ez eddig tiszta sor, zenekari tagok közt megesik, hogy nézeteltérés merül fel, amit nem tudnak megoldani, és szakítás a vége. Itt viszont nem ennyire egyszerű a sztori, ugyanis a Diego nevű forma azért került lapátra, mert

olyannyira belezúgott a zenekar másik tagjának a párjába, hogy elkezdte titokban ösztrogénnel adagolni az említett csapattársat.

Hogy mi a jó élet?! A banda szavaival élve a „teljesen ősember szintű” mesterterv mögött az az elgondolás állt, hogy az áldozat majd a női hormonok hatására kevésbé lesz kívánatos, így a tettes elhódíthatja a kedvesét. Haver, ne már… Ja, és az egész úgy derült ki, hogy ez a hülye fasz benyesett, és elkotyogta az egészet – ráadásul írásban.

Persze joggal merül fel benned a kérdés, hogy hogy juthat egy hardcore-banda énekese ösztrogénhez. Nos, a csávó nagy edzőtermi mogul, így kb. a legtöbb természetellenes testformálóhoz ilyen vagy olyan módon hozzáférhet, ha a megfelelő ajtókon kopogtat. A másik arc pedig most leginkább az endokrinológus ajtaján kopogtathat, hogy visszaállítsák a hormonjait a normális szintekre – a mentális traumákról nem is beszélve.

Szóval ha zenekarban játszol, és mondjuk a gitáros a seggébe dugta a dobverődet, adj hálát, hogy csak ennyit tett, és nem próbált megnyomorítani egy életre egy pitiáner indok miatt.