Budapesten indul a Meshuggah tavaszi turnéja

Budapesten, a Barba Negrában vág bele jövő tavaszi EU-turnéjába 2024. március 7-én a Meshuggah. A prominens svéd extrém metal-zenekar utoljára tavaly kente el a szánkat a Fezenen (azelőtt pedig szintén a Barbában – igaz, még a régiben), a mostani jelenésük pedig még mindig kicsit a tavaly bemutatott úthengerre, az Immutable lemezre húzható fel. A nullagyárosok nem egyedül lépnek majd színpadra: előttük az ex-In Flames-tagok szupergruppja, a The Halo Effect tér szinte már haza hozzánk (apró hahotamorzsa, hogy Mesügéék észak-amerikai turnéján meg pont az In Flames melegít), illetve még a viszonylag friss lemezes hamburgi Mantar hoz majd furcsa, pankos mentalitású sludge-ot.

Külön érdekesség még, hogy aznap a Barba mindkét színpadát leuralja egy svéd headliner, így az Blue Stage-en meg lehet majd nézni az Avatart is, akiknek mondjuk még nincsenek előzenekarai, de ez már így is kapásból négy külföldi banda, ami nem rossz egy csütörtök estétől.

Az északi matinére a jegyelővétel szeptember 29-én, délelőtt 11 órakor startol, érdemes lesz a Concerto honlapjára tapadni, ha kedvezményesen szeretnél behoppanni erre a nem mindennapi csomagra. További részletek a facebookon.