Bodysnatcher, Elwood Stray és No Cure februárban a Stick to Your Guns előtt

Az már nyáron kiderült, hogy a Stick to Your Guns hosszú idő után újra visszatér hazánkba, mégpedig teszi ezt jövő február 6-án, ott, ahol leginkább ereje teljében tetszeleghet: a Dürer Kertben. Arról eddig nem volt hír, hogy ki vagy kik lesznek a kaliforniai hardcore-osok vendégei ezen a késő téli megmenésen, most viszont ezekről a bandákról is lehullt a lepel.

Jesse Barnették társai a bebűnözésben a deathcore-t hardcore-os durvulással vegyítő, friss kislemezzel érkező Bodysnatcher, a német poszt-hardcore-os Elwood Stray, valamint a straight edge No Cure. Utóbbi pont a napokban került a radar elé, amikor is a nashville-i koncertjükön az énekest és a basszert is megkéselték, miután szét akartak robbantani egy verekedést a közönség soraiban. Bár a srácok felépülnek, az orvosi számláik kifizetésére kihoztak egy támogatói pólót is, amit itt lehet tőlük behúzni.

Reméljük, nálunk azért nem harapódzik el ennyire a hepaj, de az már most borítékolható, hogy ez lesz 2025 eddigi egyik legerősebb hardcore-pakkja. Jegyek és infók az eseményben.