Bemutatkozik a Slipknot-tagok gyerekeinek bandája, a Vended

Még 2018-ban röppentek fel az első hírek arról, hogy a Slipknotból több tag gyereke is igencsak a saját apjára ütött. Corey Taylor fia, Griffin Taylor (ének), illetve M. Shawn „Clown” Crahan gyereke, Simon (dob) azóta úgy néz ki, eléggé nekilátott a bandázásnak, és Vended nevű zenekaruk a héten ki is adta az első számát Asylum címmel. A zenekarban még Cole Espeland, Connor Grodzicki és Jeramiah Pugh játszik, ráadásul nem is akárhogy: a srácok igen meggyőzöen hozzák a Slipknot hangulatát, olyannyira, hogy egész egyszerűen a kis Taylor hangját szinte meg sem lehet különböztetni az apjáétól.

Kis magyar vonatkozás, hogy a single borítóját a Harmedból simert Tóth Gábor készítette, aki így mesélt a közreműködésről:

Igazából tök egyszerű az egész, amikor a Dealerben basszusgitároztam, akkor Simon megtalált és írt, hogy imádja a zenekart. Elkezdtünk beszélgetni, meg haverkodni, és igazából ez csak így valahogy elindult.

A friss dal alatt van egy élő felvétel is a srácokról, akik nem meglepő módon a Slipknot idei Knotfest bulijain is fel fognak lépni Iowában és Los Angelesben.