Így játsszák a Slipknot dalait Corey és Clown fiai

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Corey Taylor tizenéves fia, Griffin mondhatni igencsak az apjára ütött. Egészen pontosan azóta, hogy Corey nemrég egy Stone Sour-koncerten felhívta a színpadra a fiát, aki el is énekelt egy számot a faterral, méghozzá egészen szépen.

Amiről eddig nem nagyon volt szó az interneten, az az, hogy egy másik Slipknot-tag, Shawn „Bohóc” Crahan fia, Simon is zenél. Dobol, egészen konkrétan, akárcsak az örege.

Ráadásul, amint a napokban híre ment, a két tinédzser srác a szabadidejében együtt zenekarozik. Fel is töltöttek pár videót, amin a Slipknot slágereit, a The Devil in I-t és a Dead Memories-t nyomják. Ha egyszer tényleg valóra válik, amit már Corey és Clown is belengettek, miszerint ha a Slipknot tagjai egyszer megöregednek, a banda még simán mehet tovább új tagokkal a maszkok mögött – akkor lehet, nem is kell majd olyan messzire menniük az utánpótlásért.

Szóval a gyereknevelés zenei oldalán elég jól állnak Taylorék. Most már csak azt kéne megtanítaniuk a srácoknak, hogy nem csinálunk állított videókat a YouTube-ra.