Az Aversions Crown énekesével kezdett turnézni a Thy Art Is Murder

Szeptember 27-én, csütörtökön a németországi Oberhausenben a Thy Art Is Murder belekezdett az őszi EU-turnéjába, és ezzel együtt lerántotta a leplet az új énekeséről is, aki a frissen kirúgott CJ McMahon helyét veszi át. Az új frontember Tyler Miller lett, aki az Aversions Crownból lehet ismerős a deathcore-rajongóknak. Ő az, akinek a hangja a múlt héten megjelent Godlike album digitális kiadásán is hallható, miután a banda az utolsó pillanatban újraénekeltette vele az egész anyagot (ennek ellenére a már korábban legyártott CD-ken és vinileken még McMahon vokálozik).

Eközben az Aversions Crown helyzete elég bizonytalan: a zenekar utoljára 2020 elején koncertezett, de az utolsó turnéjukat pár állomás után megszakítani kényszerültek a covid miatt. Ezután 2020 nyarán adták ki az utolsó albumukat, Hell Will Come for Us All címmel, de ezzel egyáltalán nem turnéztak. Tavaly őszre bejelentettek ugyan egy amerikai kört, de azt még az indulás előtt lemondták vízumproblémákra hivatkozva, és azóta egyáltalán nem is hallattak magukról semmit. Állítólag Miller nagyjából ezzel egy időben ki is szállt a zenekarból, de ez sem kapott hivatalos megerősítést.

A Thy Art a turné első két állomásán egyaránt 14 számot játszott, a pontos műsort itt spoilerezheted el magadnak, alább pedig mutatunk pár videót. A budapesti megálló október 12-én lesz a Barba Negrában, az előzenekarok a Whitechapel, a Fit for an Autopsy és a Spite.