Augusztusban ismét Animals As Leaders az A38 hajón

aal_hb_1[1]

Percekkel ezelőtt jelentette be az A38 Hajó, hogy augusztus 10-én újra a fedélzetén látja vendégül az Animals As Leaders csapatát. A főzenekar, élén a napjaink egyik legnagyobb gitárvirtuózának számító Tosin Abasival jelenleg éppen a negyedik nagylemezén dolgozik, második hazai koncertjük valószínűleg főleg ennek az anyagára fog majd épülni.

A progresszív/fúziós metal trió ráadásul két másik, hasonló vonalon mozgó formációt is magával hoz, ezek a kanadai Intervals és az ausztál Plini. Az Aaron Marshall vezette kanadai projekt szintén járt már nálunk 2014 elején, azóta viszont jelentős átalakuláson ment át, a 2015 végén megjelent második nagylemezt épp pár hete elemeztük ki; a fiatal ausztrál tehetség pedig legutóbb egy jótékonysági célból kiadott single dallal kapcsán hallatott magáról februárban.

A hajó legénysége a bejelentéshez azt is hozzátette, hogy akik július tizedikéig online megveszik a jegyüket a koncertre, egy hónapig megnézhetik a tavalyelőtti AAL-koncertről készült TV-felvételt. Némi ízelítő ebből:

És a két vendégből: