A The Southern Oracle énekese vendégeskedik a Verticals új dalában

A nyár elején új bomba robbant a hazai modern hardcore aknamezején a Verticals képében. Akkor a Knocked Loose/Alpha Wolf-iskolás Outrage jól le is vitte a fejünket, most pedig itt van a legújabb szerzemény, a Dictatorship, aminek már a címéből kikövetkeztethető, hogy a srácok továbbra sem fognak csillámpónikról dalolni.

A dalt ezúttal is Ragó Norbert (Informer, ex-Show Your Otherside) keverte, maszterelte és még a produceri munkából is kivette a részét. Külön bónusz még, hogy a műfaj egyik legnagyobb hazai képviselőjének számító The Southern Oracle frontembere, Kókai Barni is beszáll pár sor erejéig a kétperces dühedelembe. A Verticals egyébként így vezette fel a dalt a Facebook-oldalán:

Nagyon nehéz időszakot élünk, rengeteg problémával kell szembenéznünk minden egyes nap. Ilyenkor borzasztóan nehéz egy új zenekarral elindulni is, a feszültség, a szorongás begyűrűzik a mindennapjainkba. Ezzel a számmal szeretnénk mindenki figyelmét felhívni, hogy bár kis porszemek vagyunk a gépezetben, mindenkinek legyen hangja felszólalni az ellen, amivel nem ért egyet.