A The Devil Wears Prada újravette a tavalyi dalát a pop punkos LØLØ-val

Úgy tűnik, nincs bírás a The Devil Wears Pradával: miután alig két hónappal ezelőtt egy vadonatúj dallal ékelődtek a hallójáratainkba, most ismét van mit mutatniuk. Igaz, ez a mostani csak hellyel-közzel nevezhető újdonságnak, ez ugyanis a tavalyi daluk, a Reasons átdolgozása, amit eredetileg két dubstep DJ-vel, Excisionnel és Woolival közösen adtak ki. A mostani verzióba a kanadai énekes-dalszerző, LØLØ szállt be, aki az elmúlt években a TikTokon kapott szárnyra fiatalos, csajos pop punk/emo-dalaival.

A Prada élő setlistjében is előkelő helyen csücsülő darab (nálunk is elnyomták pár hete) új verziójáról így beszéltek a srácok:

LØLØ jelenléte még több élettel töltötte meg a dalt, ami így fittyet hány a műfaji megkötésekre, és megragadja azt az érzést, hogyan szól ez egy teremben, ahol mindenki megőrül rá. Tudjuk, hogy a rajongóink ezt is pont ugyanannyira fogják szeretni, mint amennyire mi élvezzük előadni.

A kollaboráns énekesnő pedig így vélekedett:

Nagyon izgatott voltam, amikor a banda felkért a közreműködésre. Mindig is úgy gondoltam, hogy elég menők a srácok, és sosem hittem volna, hogy egyszer együtt fogunk dolgozni. Úgy érzem, most én is sokkal királyabb arc lettem.