Fülbogár metalcore-slágerrel vezeti fel új fejezetét a The Devil Wears Prada

Nem egész két év telt el a The Devil Wears Prada utolsó lemeze, a Color Decay megjelenése óta, és habár a tavalyi év még mindig annak az anyagnak a jegyében telt (deluxe kiadás, dalremixek stb.), jó lakossági metalcore-banda lévén itt az ideje továbblépni és berúgni az új éra ajtaját. A fiúk ezt meg is teszik a vadonásúj Ritual c. számukkal, ami

jócskán kimaxolja a „linkinparkcore” műfaját: sok-sok elektronika, hatalmas kórusok, kötelező breakdown zárásként.

A fiúk elmondása szerint amíg az utolsó anyaggal régen nem látott mélységekbe merültek – leginkább szövegileg -, addig az új tétellel az volt a cél, hogy mindenkit felrázzanak a letargiából, és világítótoronyként reflektorozzák át a mentális ködfátylakat. Ahogy ők fogalmaznak:

Dalszöveg szempontjából a Ritual az élet hétköznapi tapasztalatairól szól. Ahelyett, hogy szembeszállnánk a monotóniával, inkább csak beletörődünk abba.

Jeremyék valószínűleg nálunk is tesztelik majd az új jövevényt a közönségen, ugyanis a Landmvrks vendégei lesznek május 2-án az Akváriumban. A bulin fellép még a Like Moth to Flames és a Guilt Trip is, jegyek és infók az eseménynél.