A Sylosis főnöke, Josh Middleton lesz az Architects turnégitárosa

sylosis josh middleton

Augusztus végén mindannyiunkat megrázott a hír, hogy az Architects alapító gitárosa és legfőbb zenei agya, Tom Searle mindössze 29 évesen, bőrrákban elhunyt. A gyászoló brit zenekar ezután bejelentette, hogy noha innentől esélyes, hogy a zenekar életművében a tavasszal megjelent All Our Gods Have Abandoned Us lesz az utolsó fejezet, azonban az album turnéit nem mondják le, hanem elvesztett testvérük tiszteletére végigcsinálják őket.

Tegnap lett bejelentve, hogy a közelgő turnékon a srácokhoz jó barátjuk, Josh Middleton csatlakozik gitárosként, aki főállásban a Sylosis énekes-gitáros-főnökeként tevékenykedik. A Sylosis ezzel egy időben Middleton hosszú elfoglaltsága miatt szünetre vonul, de a főnök kihangsúlyozta, hogy végleges feloszlásról szó sincs, zenekara a későbbiekben egy új lemezzel folytatja majd, ugyanott, ahol most egy időre abbahagyják.

Az Architects lemezbemutató és emlékturnéja november 1-jén Budapestre is eljut, a zenekar a Dürer kertben lép fel a Stick to Your Guns és a Bury Tomorrow szupportjával.