A Slipknot élőben streamelni fogja a Los Angeles-i Knotfestet

Tavaly a koronavírus valósággal berobbantotta a zenei live streamek piacát, és noha azóta már újra lehet közönség előtt koncerteket tartani, de úgy tűnik, továbbra is van ráció (meg pénz) az online térbe költöztetett eseményekben. A Slipknot legalábbis úgy döntött, hogy a saját fesztiváljukat is megnézhetik világszerte azok, akik nem tudnak élőben ott lenni a Los Angeles-i Knotfesten november 5-én.

A fesztiválon, aminek a Banc of California stadion ad otthont a maga több mint húszezer férőhelyével, a Slipknot az eddigi legnagyobb headliner bulijára készül. A maszkos csapat előtt színpadra lép még a Bring Me the Horizon, a Killswitch Engage, a Fever 333, a Code Orange, a ‘Knot-tagok két lurkóját is felvonultató Vended, illetve különleges vendégként Corey Taylor feleségének tánccsapata, a Cherry Bombs is.

A közvetítésre jegyet váltók a Slipknot performansza mellett a többi zenekar koncertjeiből is csemegézhetnek, kivéve a BMTH-t, akik kimaradnak a livestream felhozatalából. A jegyeket ide kattintva lehet megvásárolni 15 dolláros elővételi áron, a koncert napján pedig majd 20 dollárért, illetve akiknek van jegyük az élő bulira, azok kedvezményesen, 12 dollárért megválthatják a „beugrót” (gondolom ez az ultimét fanatikusoknak szól). A jegyeket természetesen mindenféle merch-csomaggal együtt lehet a kosárba pakolni, akinek ilyesfajta igényei vannak. Annak sem kell búsulnia, aki lemaradna az élő adásról, ugyanis a jegytulajdonosok 72 óráig visszanézhetik az iowai csapat pusztítását.

Érdemes még megjegyezni, hogy Corey Taylor egyik október eleji nyilatkozata szerint a Slipknot következő albuma már nagyjából 80%-ban kész, és akár már egy hónapon belül hallhatunk is valami újdonságot a zenekartól.