A Glassjaw énekese vendégeskedik a Koyo új dalában

Harmadik dalát mutatja be ősszel érkező debütlemezéről a fiatal Long Island-i dallamos hardcore-banda, a Koyo. A Message Like a Bomb különlegessége, hogy a Glassjaw és a Head Automatica frontembere, Daryl Palumbo fítel benne, aki nem is olyan rég még az utóbbi idők legkeményebb Bring Me the Horizon-slágerében lepett meg minket Lil Uzi Vert oldalán.

Daryl amúgy nem az egyetlen nagyágyú, aki hangjával színesíti a lemezt, egy-egy dalban még feltűnik Vinnie Caruana (The Movielife) és Anthony DiDio (Vein.fm) is. Rajtuk kívül pedig, bár hangot nem játszik le, de azért a Lego céggel viaskodó Frank Ierót (My Chemical Romance, L.S. Dunes) is sikerült megnyerni egy cameo erejéig az album második dalának, a You’re on the List (Minus One)-nak a klipjébe.

1. 51st State
2. You’re On The List (Minus One)
3. Life’s A Pill
4. I Might Not
5. Flatline Afternoon (feat. Anthony DiDio)
6. Anthem
7. Sayonara Motel
8. Message Like A Bomb (feat. Daryl Palumbo)
9. What’s Left To Say (feat. Vinnie Caruana)
10. Postcards
11. Crushed

A szeptember 29-én megjelenő Would You Miss It? album a srácok elmondása alapján egyszerre adózik tisztelettel a ’90-es évek melohácé-bandái előtt, mint a Silent Majority és a Lifetime, illetve nem zárkózik el a 2000-es évek emo/pop punk-bandáinak hagyatékától sem, gondolunk itt pl. a Taking Back Sunday-re, vagy a The Movielife-ra. Ezen nevek, illetve még az olyan bandák, mint a Brand New vagy a Crime in Stereo kedvelői egész egyszerűen nem lőhetnek majd mellé ezzel a kiadvánnyal.