A Better Lovers már 16 dalt megírt a bemutatkozó nagylemezére

A Better Lovers rajongói már biztosan találkoztak a hírrel, de ha esetleg mégsem, akkor újra kiemelnénk, hogy a zenekar 2024-ben kiadja debütáló nagylemezét, aminek munkálatai jelenleg is gőzerővel folynak.

Hogy kikről is van szó? A banda tavaly forgatta fel fenekestül a metal- és hardcore-színteret, miután az Every Time I Die feloszlását követően majdnem a teljes zenészgárda, tehát Jordan Buckley gitáros, Stephen Micciche basszer és Clayton Holyoak dobos összeszűrte a levet az aranytorkú ex-Dillinger’-énekes Greg Puciatóval és a láncfűrészgyáros sztárproducer/gitárossal, Will Putney-val. A fiúk már kiadtak egy lehengerlően magabiztos EP-t, meg még egy dalt, most pedig készen állnak arra, hogy a világra szabadítsák első, „egész estés” szörnyetegüket, amire jelen állás szerint

nem kevesebb, mint 16 új dalt írt meg a zenekar.

Ezt nemrég az Instagramon közzétett röpke – és nagyon szórakoztató – update-ben részeletezték:

Ne mobilozz vezetés közben, rágd meg rendesen az ételt és foglalj időpontot a dokinál egy szűrővizsgálatra, lényegében tégy meg mindent, hogy életben maradj, amíg meg nem jelenik a debütlemezünk valamikor idén! 2023-ban időről-időre megleptünk titeket zenékkel, de ugyanezt megtenni a 16 teljesen új dalunkkal már nem lenne túl biztonságos. Elengedhetetlen a felkészülés. Kulcsfontosságú a türelem. A fülek már csengenek. A trekkek őrjítőek. Putney szakács bevette a konyhát. Bőséges hírek várhatók. Köszi a figyelmet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Better Lovers (@betterloversband) által megosztott bejegyzés