Hosszabb pihenőre megy a Veil of Maya

Minden jövőbeli koncertjét és megjelenését lemondja a Veil of Maya, és egy hosszabb szünetre vonul. Hogy pontosan mi áll a döntés háttérben és mekkora pihenő jön a prog metalcore-banda életében, azt egyelőre nem tudni, de a rajongótábor egy része szerint a dolognak jó eséllyel köze lehet ahhoz, hogy Marc Okubo gitáros beállt turnézenésznek a Falling in Reverse-be (akikkel még idén fellép Budapesten is).

A zenekar közleménye így szól:

Azt a nehéz döntést hoztuk, hogy szüneteltetjük a Veil of Mayát és nem lépünk fel az elkövetkezendő fesztiválokon és turnékon vagy fesztiválon. Elnézést kérünk a rajongóinktól és egyben köszönjük az éveken át tartó támogatást. Ez a szünet fontos a zenekar számára, hogy át tudjuk gondolni a jövőnket, és ezért kérjük a megértéseteket. Ha eljön az idő, tájékoztatni fogunk mindenkit a Veil of Maya további sorsáról. Még visszatérünk! Köszönünk mindent!

Tehát feloszlásról szerencsére nincs szó, az viszont biztos, hogy egy jó darabig nem látjuk a srácokat élőben, illetve új anyag sem várható a  2023-as [m]other után.