A Spiritboxhoz az Architects és a Jinjer énekesei, meg Poppy is beugrott egy fesztiválbulin

A múlt hétvégén rendezték meg a Kentucky állambeli Louisville-ben a Louder Than Life fesztivált, ahol a rock- és metalvilág legprominensebb bandáit gereblyézték össze a Slipknottól és a Korntól kezdve a The Offspringen át egészen a Gojiráig. Bár a négynaposra tervezett hacacárénak a második, pénteki napját a rossz időjárás miatt lefújták, így is kétségkívül akadtak emlékezetes pillanatok, elég csak a Dead Poet Society énekesére gondolni, akinek fellépés közben varrták ki a seggét, vagy egy talán még ennél is fájdalmasabbra: Ivan Moody FFDP-frontember színpadról letaknyolására.

Habár hasonló extremitásoktól mentes volt, mindenképp emlékezetes napként vonul be ez a fellépés a Spiritbox történetébe. Courtney-ék a fesztiválos időszűke miatt egy nyolcdalos szettet hoztak, amiből viszont három számba is beugrottak vendégek, nem is akárkik:

Ez utóbbiról a Spiritbox kiadója, a Rise Records szélsebesen le is szállított egy drónfelvételes élő videót, aminek a hangulatánál már csak a hányingertkeltő manőverei az erősebbek. Ezt alább mutatjuk, rögtön utána a dal pár napja kijött hivatalos klipjét, meg néhány, a közönségből készült felvételt is.