Kanadai punkzenekarokkal robog tovább a Miner X Core fanzine koncertsorozata

Mióta a tatabányai Miner X Corefanzine-készítés mellett kazikiadásba és koncertszervezésbe is kezdett, jobbnál jobb underground hardcore-bulikat hoznak Budapestre. A követező hónapban is készülnek a srácok egy meglepivel, méghozzá egyenesen Kanadából, ugyanis október 7-én a Kriptában fog fellépni a montreali The Last Mile és a vancouveri The Corps!, hazai részről pedig az Exposeur, a Felszín Alatt és az afewyearslater fog fellépni.

A főzenekarról az alábbiakat érdemes tudni a szervezők szerint:

A montreali The Last Mile ötvözi a hardcore dühét és szenvedélyét a punk rock eszményeivel és energiájával. 2015-ös alakulásuk óta nem kisebb nevekkel léptek fel, mint a NOFX, a Title Fight, az Iron Chic, a Petrol Girls és a La Armadan. Nagyon örülünk, hogy benéznek hozzánk is az európai turnéjukon!

A helyszínen kapható lesz majd a Miner X Core legújabb, második száma, illetve szintén a szervezőkhöz köthető Rompo nemrég megjelent bemutatkozó albumának kazettája.

Ha nem ismernéd a helyszínt, a Kripta egy DIY hely, amit önkéntesek működtetnek a Kriptaszökevények Egyesület formájában. Az eseményeik mindenki számára nyitottak, de tagsági kártya kiváltásához kötöttek. Ez egy, a helyszínen elvégezhető, pár percet igénybe vevő, ingyenes dolog, ami után az összes eseményüket látogathatod. Ha nem tudod, a klub merre található, nyugodtan írj a Miner Core fanzine Facebook-oldalának, vagy bármelyik hazai fellépő zenekarnak, vagy nekünk.