Újabb grunge-rock-dallal jelentkezik Miskolcról a Collisborn

collisborn

Ha emlékeztek, pár hónapja nálunk debütált első dalával a miskolci Collisborn zenekar, most pedig a kissé grunge-os modern rockban utazó trió újra itt van, hogy egy újabb számot mutassanak be a készülő Pathseeker EP-jükről, aminek a megjelenése továbbra is idén őszre várható.

A Weaver című tétel májusi elődjéhez hasonlóan szintén a miskolci Hangart stúdióban lett felvéve és Gyulán a No Silence-ben lett keverve, a hozzá tartozó szövegvideót pedig az Amorwian Design készítette. A számról Gurszki Máté énekes/gitáros a következőket mesélte:

Sokszor olyan dolgokból kapok ihletet, olyan behatásokat igyekszem felhasználni, amikből nem túl átlagos témájú dalszövegek kerekednek ki. A szövegek nem feltétlenül közvetítenek mély érzelmeket, vagy komoly tanulságot, sokkal inkább egy eseményt vázolnak fel, atmoszférát teremtenek. A Weaver is egy ilyen dal; Egy álom és a valóság közti állapotot igyekszik felvázolni, melyben az agyunkban lakó “szövő” készíti a függönyt a két világ közé, de ahhoz, hogy ismét elérjük ezt az állapotot, ismét átlépjük a vonalat, végeznünk kell vele. A dalszöveget egy saját álmom ihlette, melyben elmosódtak azok a bizonyos határok.

A srácokat élőben legközelebb október 13-án lehet megnézni a miskolci Corner Stage-ben, az Inercy zenekarral együtt.