Új dallal jelentkezik az alaposan átalakult Wrong Side!

wrong_side_2016

Ahogy azt már februárban is beharangoztuk, hosszú idő után idén tavasszal végre újra hevesebb mozgásba lendül az időközben megrövidült nevű Wrong Side, sőt, a fővárosi metálbanda most egyből egy új dallal dörömböl az ajtón, aminek a megjelenése alkalmából gyorsan át is adnánk a szót Knapp Oszkár énekesnek:

Sziasztok!

Szóval amint rebesgettük korábban, beindult a háttérzsibongás a Wrong Side háza táján. Mi is történt? Rátaláltunk az új basszerosunkra, Fehér Sanyira, aki a Sunset zenekarból lehet még ismerős. De aki esetleg picit régebben elvesztette a fonalat, immáron Domán Gabi is teljes értékű, állandó gitárosunkká avanzsálódott. Valamint ugye lenyestük a nevünk végét, hogy mindenkinek könnyebb legyen. :) Ezen kívül teli erőből írjuk az új dalokat az új lemezhez, amiből most végre megvillantunk egy szösszenetet, nehogy azt higgyétek, hogy csak hoax az egész. Szombaton a Dürerben pedig élőben is felcseng majd, hátha tudjátok már a refrént Ti is.”

Oszi a kis levelében ugyan kikerülte a témát, de mégsem mehetünk el szó nélkül ama tény mellett, hogy az új dal nem angolul, hanem anyanyelvünkön szól hozzánk – mindenképp váratlan és meglepő húzás ez a Wrong Side-tól, de az egyszerűen Tör címre keresztelt jövevény tanúbizonysága alapján ezúttal sincs félnivalónk a szövegek színvonalát illetően.

A zenekar szombaton a Dürerben a lemezbemutatózó Insane, a Sleepless, a Sunset és a New Friend Request társaságában játszik, további részletek a buli fb eventjénél.