Csodálatos együttállások eredménye – Csehországból hoz új koncertklipet az Antares

Nem lehet elégszer elmondani, hogy az Antares az utóbbi idők egyik legizgalmasabb friss hazai zenekara, ami élőben meg aztán hatványozottan igaz. Ennek szellemében a budapesti csapat most egy koncertklippel rukkol elő, ami a Too Bad című dalhoz forgott 2021 egyik legjobb hazai lemezéről, az InSanityről. A srácok az alábbiakat fűzik hozzá a videóhoz:

A videó tavaly novemberben készült a csehországi Brnóban, ahol szinte folyamatosan forgott a kamera körülöttünk, és ezen csodálatos együttállások eredménye lett a videóanyag. A felvételt, rendezést, vágást, utómunkálatokat a zenekar hivatalos fotósa, Andrási Ingrid követte el. Köszönet Kovács Gábor „Kojak”-nek és Nóniusz Gábornak a fellépési lehetőségéért. A videó a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával jött létre.

A kellemesen elborult négytagú trió jelenleg a harmadik lemezét írja, illetve különleges dolgokra készül, melyek remélhetőleg hamarosan napvilágot, holdfényt látnak. Addig is élőben február 4-én a Barba Negra Blue Stage-en lehet találkozni velük, a Special Providence vendégeként.