PREMIER! Hallgass rá az új Meet Me Midway kislemezre, ha szeretnél lebegni!

Cirka három éve mutatkozott be a nyilvánosság előtt Meet Me Midway néven az elsősorban az Our Youth-ból ismert Béky Patrik anyazenekaránál jóval csöndesebb, akusztikus gitározós, zongorázós projektje. A kiemelkedően kellemes bemutatkozó Woody kislemezt hamarosan újabb dalok követték, ezúttal pedig egy Párizsban rögzített élő felvételekből álló EP megjelentetésére került sor. A hazai énekes dalszerzőkből még mindig feltűnően nagy a hiány, ahhoz képest, hogy külföldön lassan minden lakótelepre jut egy, szóval aki kicsit is fogékony az Iron & Wine, vagy a Bon Iver-féle halk, esszenciális, lassan kibontakozó, alapvetően folkból merítő muzsikára, az szenteljen egy kis figyelmet az Echoes kislemeznek, garantáltan át fogja érezni.

Patrik egyébként így szummázta a friss kiadványt: “egy újabb augusztusi ep. hisz ha belegondolok, a white flavours-ön kívül eddig még mindegyik MMM kislemez e hónapban debütált. öt (ha úgy vesszük, hat) régi-új dal, az echoes címre keresztelt lemezen. korábbi EP-k számai, új köntösben. élő felvételbe bújtatva.
az egész az észak franciaországi West-Cappel ihlette, OUR YOUTH alatt írt dallal, az oak tree-vel kezdődik. majd a woody (luppa szigetén felvett) we stay-jel folytatódik. ezt követi egy dal, mely igazából kettő, a connect our souls és a back in town, melyet pedig az első, 2010-es, szárnybontogató MMM ep-ről követ a sometimes. a záródal pedig a books az isle of landről.

19perc 20másodperc. remélem mindenki rátalál valamire benne.
előre is köszönöm a hallgatást, hogy ha tovább adjátok az ep hírét, mely ingyen letölthető a soundcloudról.”