Lángoló deszkások – Vodka for Kids-klippremier

Idei bemutatkozása után már a második videóját adja ki a pécsi Vodka for Kids. A punk rock/poszthardcore-banda nemrég megjelent, Votka című kislemezéről a WWJD című szám kapott egy igazi baranyai deszkás videót, melyet itt nálunk a NuSkullon láthatsz először. Hamisítatlan hangulat, törés-zúzás, lángoló betontömbök, éjszakai csibészkedések, nagyvárosi álmodozások, mi kell még? A zenekar frontembere, Zsidó Ákos így nyilatkozott a klipről:

A WWJD az idei tavaszi EP-nk záró dala és kezdettől fogva szerettük volna, hogy készüljön hozzá videoklip. Szerencsére Fekete Gyulával (akivel az előző klipen is dolgoztunk) teljesen ugyanaz volt az elképzelésünk hozzá. A dal leginkább az elvágyódásról, a szabadságról és annak áldozatairól szól, és az volt a célunk, hogy ez a videóban is megmutatkozzon. Éppen ezért pécsi deszkás srácokkal kooperáltunk, akik egy hihetetlenül jó közösség (ezúton is köszi a két főszereplőnek, Diamondnak és Kólintnak, valamint a Pécsi Extrémsport Központnak). A videóban egyébként megpróbáltunk Pécs kevesebbszer látott, de mégis ikonikus helyszínein forgatni, mint pl. deep kerti, a régi laktanya, vagy a hőerőmű környéke.

A srácokat élőben legközelebb szeptember 4-én, a Pécsi Extrémsport Központban lehet majd elcsípni a Cső tes, majd peex/desz elnevezésű rendezvényen, ahol az amatőr és profi deszkaversenyek után adják a talpalávalót. További részletek az eseményben, addig is mutatjuk a kedvcsinálót: