Kívül ragyogsz, belül rohadsz – Dirty Dawn-klippremier

Április közepén jelent meg a pécsi Dirty Dawn negyedik kislemeze, az ötdalos Putting Out the Fire of Purgatory. A zenekar a Hypocrite című zárótételhez egy különleges helyszínen forgatott egy egyszerű, de hangulatos klipet, amelyet Acélos Balázs (40K Video, Don Gatto) készített, ráadásul Zsidó Ákos, a Vodka for Kids frontembere is közreműködik a dalban, és a többiek is feltűnnek benne.

A srácok a számról ezt mondták:

A Hypocrite című dal talán a legkontrasztosabb a lemezen, ezért készült először erre a számra klip. Aminek a lényege, hogy egy modern és színes környezetben, a pécsi M21 Galériában forgattuk. Innen is hatalmas köszönet a lehetőségért a galéria dolgozóinak és a művészeknek! Azonban amennyire nyugodt és szép a háttér, a dal és a videó annyira zaklatott és nyers. Sajnos a lemez megjelenésekor nem tudtuk megjelentetni, de szerencsére mindenki nagyon korrekt, rugalmas és segítőkész volt, hogy minél előbb megjelenhessen.

Amúgy sem túl gyakori, hogy punkok klipet forgatnak kortárs kiállításon, szóval miért ne. Nem szerettük volna a 389. klipet megcsinálni romok között vagy gyárcsarnokban.

Az EP meghallgatható a fontosabb zeneszolgáltató oldalakon.

Fotó: önkioldó (:D)