Kíméletlen videoklippel jelentkezik az As Karma Brings

Idén júniusban jelent meg a salgótarjáni As Karma Brings első EP-je, a Tyrant of Time, ami egy hazai szinten kiemelkedően erős deathcore/death metal/slam-egyveleggel ostromolta a dobhártyákat. Az öttagú csapat azóta az anyag zárótételére leforgatta fennállása második klipjét is, ami most itt a NuSkullon debütál.

Az EP koncepcióját a srácok így fogalmazták meg:

A mondanivaló lényege, hogy bármerre mész, bármilyen ösvényen is jársz, a halál mindig végigkísér. Minden percben, minden lélegzetvétellel a véghez vagy láncolva, aminek a tudatában (a mi véleményünk szerint) másképpen kellene az embereknek élniük az életük.

A most bemutatott videóról pedig a következőket mesélték:

A tavalyihoz hasonlóan ebben az évben is tervben volt, hogy egy videóval is megjelenjünk, ami alapjának az EP-t megkoronázó Moment of Your Fall – Part II-t választottuk. A klip elkészítésében, a forgatókönyv korai vázlataitól kezdve, a forgatáson át a végső vágásokig ismét a Paradoxon Studio volt segítségünkre. A forgatás során az jelentette a nehézséget, hogy maga a helyszín sem volt alkalmas arra, hogy hosszasan zenéljünk, illetve a közelgő naplemente is egyre nagyobb nyomást gyakorolt ránk. Talán egy kissé sikerült is megfűszereznünk a klipet ezzel a háttérben húzódó frusztrációval.

A Moment of Your Fall – Part II rideg atmoszférájú klipje tehát itt csekkolható: