Kettő az egyben: Sleepless-nagylemez- és klippremier!

sleepless

A lemez – Elysian Fields

A székesfehérvári Sleepless zenekar már több ízben is premierezett nálunk, most pedig 5 év után végre elkészült a srácok első nagylemeze is, amely az Elysian Fields címet kapta. A tízszámos album felvételei Pencs Tamással (Absent Distance, Bury What’s Left) készültek, a keverést Simi végezte a No Silence Studioban, a lemezborító pedig Hujber Krisztián (Fotonoid) munkája. Lucsányi Milán énekes az alábbi üzenetet mellékelte az anyaghoz:

Sziasztok!

5 éve vártuk ezt a pillanatot és nagyon örülünk, hogy végre nektek is bemutathatjuk az első nagylemezünket! Ezúton szeretnénk megköszönni a támogatást mindenkinek, aki akár csak egy picit is részese volt ennek az öt évnek, illetve bármilyen formában hozzájárult a lemez elkészítéséhez! Hallgassátok, szeressétek és természetesen találkozzunk személyesen az őszi szezonban! Reméljük nektek is tetszeni fog az új csemeténk :)

Köszi srácok, puszi, csá!

És akkor íme, az Elysian Fields:

A videó – …I Am Alone

A lemezzel egyszerre debütál az ahhoz készült első videoklip is, amelyet a legutóbbi EP mozgóképeihez hasonlóan ismét a szegedi No Total Films csapatával készítettek a srácok, ezúttal Horvátországban.

A turné – Sleepless/dAsh 2015

A banda az ősszel szerte az országban bemutatja a lemezt élőben is, és a legtöbb bulin immár hagyományosnak mondható jelleggel ismét a debreceni dAsh zenekarral osztoznak a színpadon. Az Elysian Fields turnéja október 3-án indul a Dürer kertben a 6. Stay Brutal fesztivállal, ahol a két állandó szereplő mellett a Cadaveres, a Don Gatto, a Wrong Side of the Wall és a Pass on Hope is fellép majd. Október közepén egy egyhetes külföldi kanyar is lesz majd, a pontos további dátumokért pedig csekkoljátok az alábbi flyert:

sleeplessturne