Itt az első nagyívű progdal a szegedi Skore új lemezéről

A szegedi Skore zenekar a mai hazai progresszív színtér egyik ígéretes csapata, akikre bő másfél évvel ezelőtt figyeltünk fel, miután kihozták az Empty Space című kislemezüket. A háromdalos anyagban olyan hatások keveredtek, mint a Subscribe sokszínűsége, az Opeth grandiózussága és a Lamb of God szigora, és azóta is kíváncsian vártuk, hogy vajon a srácok a folytatásban mivel tudnak majd előállni.

Az öttagú csapat idén ősszel készült el az első nagylemezével, ami a Missing Chapter címet kapta és október 30-án fog debütálni itt a Nuskullon, de addig is kedvcsinálónak megmutatjuk a lemez első teljes értékű dalát, ami a maga hat és fél perces játékidejével ismét bőven tartogat felfedeznivalót a progrock/metál rajongóinak. Az albumról és a számról a zenekar ezt mesélte:

Az új lemez középpontjában egy fiktív karakter áll, akinek belső változását kísérhetjük végig az album hallgatása során. A Lose Myself to You a lemez első száma, ahol fiktív karakterünk belső démonai megjelennek, és belső változásai elkezdődnek. Ennek a számnak a megléte alapfeltétele a lemez további folytatásának.

A lemezt a zenekar november 4-én mutatja be Szegeden, de előtte még ugye jövünk a teljes lemezpremierrel is, addig pedig itt a Lose Myself to You: