Debütál a vajdasági Sequence legújabb klipje!

nsk1

Idén év elején már megismerkedhettetek a modern/groove-os metalt játszó fiatal vajdasági csapattal, akkor nálunk debütált a Sequence bemutatkozó lemeze, a Faith In Me. Azóta a srácok számos koncerten (és sajnálatos tagcserén) vannak túl, nemrég pedig a Riverside című dalukra forgattak egy videót, amit itt, a NuSkullon láthattok először! A klipről a zenekar gitárosa, Eszes Áron osztott meg velünk néhány infót:

A klipet két helyszínen forgattuk. A koncertes része egy kultikus zentai klubban, a Rin Tin Tinben lett felvéve, rengeteg barát és rajongó (ha megengedhetjük magunknak a kifejezést) társaságában, és iszonyatosan jó hangulatban. Amint a felvételeken is látszik, baromi meleg volt, de igyekeztünk fokozott „hidratálással” orvosolni a problémát. A kinti részeket pedig Moholon, egy ilyen kis privát strandocskán forgattuk. Nagyon megtetszett nekünk a strand körüli érintetlen természet szépsége, és eldöntöttük, mindenképp ott akarunk forgatni. A videót az adai Pro Media cég készítette, akik iszonyatosan profi munkát végeztek, és minden gördülékenyen ment.

Innen is köszönjük Roncsák Marcellnek (Planetary Divide, Marcell Roncsák szóló projekt), hogy kisegített bennünket, mivel a klip idején basszusgitáros nélkül maradtunk. És természetesen köszönet jár a Rin Tin Tinnek, amiért engedtek bennünket ott cirkuszolni, és sok-sok puszi-pacsi a megjelent embereknek. Imádunk mindenkit!