Debütál a budapesti Wishes első klipje

wishes-band2

Ma este egy újabb ígéretes zenekar debütálását van szerencsénk bemutatni, mégpedig a dallamos hardcore-ban utazó budapesti Wishes bemutatkozó dalát és klipjét. A csapat a Burden című dalt házilag vette fel, a keverést és mastert Botlik Mátyás intézte a Grenma Stúdióban, míg a szám klipjét a PUR E csapata forgatta. Szokatlan módon a banda a felállása tagjait egyelőre nem szeretné megnevezni, mondván:

Minden tisztelettel, szívesen taglalnánk, hogy kik a zenekar tagjai, milyen zenekarokban játszottunk és hogy milyen zenekarok voltak ránk hatással, viszont mi ezt nem tartjuk fontosnak. Szeretnénk, ha a Wishes-re mint kollektívára gondolnátok. Elmondhatjuk, hogy ezzel a zenekarral egy olyan egységet értünk el mindannyian, amit eddigi zenei utunk során nem tapasztaltunk, és jó érzéssel tölt el minket, ha erre gondolunk. Mi a Wishes-ben hiszünk abban, hogy ezzel az egységgel átadhatjuk a hallgatóságnak azokat az értékeket és élményeket, amiket mi kaptunk a zene által, legyen az metál, hardcore vagy punk. A Wishes Nektek egy zenekar, nekünk a lehetőség, hogy átadjuk a pozitivitást, amit mi kaptunk a színtértől, és esetleg akár ha egy pillanatra is átérzitek, amit mi, akkor már elértük a célt.

A csapat a klip megjelenésével teljes gőzre kapcsol: élőben március 18-án debütálnak Veszprémben, a Szigony születésnapi buliján. A fővárosban először április 22-én, a Dürerben lehet majd őket megnézni, olyan zenekarok oldalán, mint a Hanoi, a Satelles, a Touch és a nemecsek, és hamarosan még további koncertdátumok is várhatók. Emellett az idei év második felére tervben van az első nagylemez megjelenése is, a részletekért kövessétek a srácok facebook-oldalát!