Az én boldogságom öntöd magadba, te paraszt! – Bemutatkozik a Hypocrites Breed

hypocrites breed

Ma este újabb hazai zenekar bemutatkozását hozzuk el: itt debütál a budapesti Hypocrites Breed első klipje, mellé pedig rögtön végighallgatható a furkó groove metalban utazó négyes debütáló kislemeze is, ami a kedves A gyűlölet éltet te hiszékeny paraszt címre hallgat. A csapat 2016 januárjában kezdett el dolgozni az anyagon, a felállásuk pedig a következő: Fehér Sándor – ének, Németh „Ball” Ádám – gitár, Bálint Áron – basszus, Eisenhoffer Péter – dob.

A klip az EP zárótételére, az egyszerűen csak Paraszt című darabra készült, amiről a srácok ezt mesélték:

A dal szövegét tekintve igen humoros, kontrasztban a zenével. Húzós riffek, lehangolt gitárok és az elmaradhatatlan üvöltözés. A legjobb kifejezés talán a „kis emberek kis problémái” lenne. A klip forgatókönyve nem lett túlgondolva, egy kamera, egy zenekar és megannyi barát ült neki szórakozni egy kis vendéglátó helyen, és mindent, ami történt rögzítettek, majd az arra érdemesnek talált jeleneteket használták fel a végső produktumhoz.

A videó alább csekkolható, alatta pedig ott a teljes kislemez streamje is. Az anyagot a zenekar élőben szeptember 1-jén a Dürer Kertben mutatja be, a Vörös Attila nevével fémjelzett Strength of Will vendégeként.