Az elmét elhomályosító végtelen bú – Witchthrone-klippremier

Mi mással lehetne jobban indítani 2024-et, mint egy kis velőtrázó, epét okádó bánatossággal? Az év első premierjében a No Martyr Collective legfeketébb bandája, a Witchthrone mutatja be soron következő EP-jének legelső darabját, a Father Abysst. Az egyelőre cím és dátum nélküli kislemez valamikor idén év elején jelenik meg, és szoros összefüggésben lesz a kollektíva többi szereplőjével (Beerzebub, Bipolaris, Devoid) közösen készülő splittel.

A tétel a SignalitFilm jóvoltából pedig egy különleges dalszöveges koncertklipet is kapott, ami egy kb. teljesen last minute együttállás következtében valósulhatott meg a ‘Martyr kollektíva győri évzáróján. A Witchthrone egy rapid számvetéssel nyitja a ’24-es idényt, át is adjuk a szót nekik:

Köszönjük szépen a 2023-as évet mindenkinek, aki segített az új dalok elkészítésében, és támogatta a zenekart vagy a kollektívát. Az új évre pedig kívánunk mindenkinek több türelmet egymáshoz! Járjatok koncertekre, legyetek nyitottak az új dolgokra, támogassátok a színteret!