Zsúfolt hangárban bulizik új klipjében az Avenged Sevenfold

Avenged-Sevenfold-God-Damn[1]

Az Avenged Sevenfold tavaly adta ki The Stage címre keresztelt új lemezét, amiről a God Damn című dalhoz forgatták a legújabb klipet egy hangárban, egy seregnyi rajongó részvételével. M. Shadows énekes ezt mesélte a videó elkészültéről:

Sok ötletet bedobtunk a videóba, de az alapötlet az volt, hogy legyenek benne a rajongók, és tudjanak róla, hogy ez a dal tele van energiával. Ugyanakkor azt akartuk, hogy legyen benne a technológiai utalás is, szóval egy idő után a dolgok összemosódnak, majd hirtelen az egész világ digitálissá válik. A végén van egy kis utalás a dalszövegre is: egy szemgolyó, ami arra utal, hogy a nagy testvér folyamatosan figyel minket, miközben az emberiség egy digitális világgá változik.

Mindez a gyakorlatban sajnos közel sem lett olyan lenyűgöző, mint leírva tűnik, de a dal tényleg húz, a forgatás meg biztos jó buli volt a résztvevőknek.

A zenekar egyébként nyáron a Metallica előtt turnézik az Államokban, és a jövő évre terveznek egy nagyobb durranásnak szánt önálló turnét, amin egészen váratlan, ritkaságnak számító dalokat is elő fognak venni. Persze az erőviszonyokat ismerve valószínűleg ezzel is legfeljebb Bécsig jönnek majd el.