Zenei háttérmunkásokkal foglalkozó videósorozatot indít a Korn gitárosa

Az emberek sokszor bele se gondolnak, hogy hány dolgos kéz munkája van abban, hogy tegyük fel, egy négytagú banda kiálljon egy este és letoljon egy negyven perces szettet. És akkor még a kontinenseket átívelő, fesztiválról fesztiválra átcuccoló „karavánokról” nem is beszéltünk. Mi most (egyelőre) nem is fogunk többet, viszont megteszi ezt helyettünk Brian „Head” Welch a Kornból és az ő vendégei a gitáros újonnan induló videósorozatában.

Az All in the Family (magyarra fordítva nagyjából „Családban marad” vagy a „Családhoz tartozik”) azokat az egyéneket szólaltatja meg, akik sokszor vért, verejtéket nem sajnálva tesznek azért, hogy mi és a zenekarok tagjai is jól érezzék magunkat, legyen ez a hangosítótól kezdve az utolsó pólóárusig mindenki. Head úgy vezeti fel a sorozatot, hogy ezek a kezdetben munkakapcsolatok sok esetben válnak barátsággá és szinte testvéri kötelékké, pláne egy olyan kaliberű bandánál, mint a Korn, akik minden évük nagy részét koncertezéssel töltik, ezen személyek társaságában. Így annyira nem is meglepő, hogy Welch első vendége a saját gitár technikusa, Andres „Andre” Lecaros.

A nyolcperces videó alább megtekinthető, mi pedig küldjük is a pacsit Headnek, a Kornnak és minden olyan dolgozónak, aki eme iparág rejtett zugaiban tevékenykedik, fáradhatatlanul.

Bár nem kapcsolódik szigorúan a témához, max. annyiban, hogy Korn meg turné, de tegnap indult el Jonathanék tengerentúli körútja az Evanescence társaságában és ennek örömére utóbbi zenekar énekesnője, Amy Lee csatlakozott is a srácokhoz egyik leghíresebb daluk, a Freak on a Leash előadásában (ez amúgy nem az első alkalom volt, 2006-ban is megtörtént már a vendégeskedés az MTV Unplugged című műsorában). Az erről készült felvétel pedig itt látható: