You’ll Never Find Me: az első dal az új Kornról

Szeptember 13-án fog megjelenni a Korn 13. lemeze The Nothing címmel, egy új dalt már lehet is róla hallgatni. A nu metal ősapái az előző, 2016-os The Serenity of Suffering albumhoz hasonlóan ezúttal is Nick Raskulinecz producerrel dolgoztak az új anyagon.

Jon Davis énekes elmondta, hogy az albumra meghatározó hatással volt az, hogy az exfelesége tavaly túladagolásban elhunyt:

Ez egy nagyon sötét lemez. Alapjában véve mindarról szól, ami tavaly történt velem. Nagyon érzelmes dolog ez számomra, de ez van. Nagyon várom, hogy az emberek hallhassák. Rengeteget dolgoztam azon, hogy most mindent úgy csináljak meg, ahogy akarom. Semmilyen producer nem szólt bele. Sokan próbálták elérni, hogy bizonyos dolgokat így vagy úgy csináljak, mindenki túlbonyolított sok mindent, de elegem lett ebből, elküldtem mindenkit, és azt mondtam: „Majd kész lesz, amikor kész van.” Bezárkóztam a stúdiómba, és nagyon sok időt töltöttem elmélkedéssel, gyógyulással és alkotással. Aztán pár hónappal később előjöttem és kész volt, és már nagyon várom hogy hallhassátok. Ennél sokkal többet nem tudok mondani.

Azt azért még hozzátette:

Az egész lemez – nem mondom, hogy egy konceptlemez, de gyakorlatilag egy dologról szól. Az összes különböző dal erről a sötét energiáról szól, ami követett engem. Meg azokról a dolgokról, amik tavaly történtek, hogy elfogadtam őket, hogy elrohantam előlük, hogy próbáltam utat találni abban a káoszban, ami akkoriban körülvett.

Az albumról az első felvezető számot már lehet is hallgatni, a címe You’ll Never Find Me.