Wrong Side Of The Wall & Plastic Bitch: nyerj ajándékcsomagot!

Ahogy arról talán már értesülhettetek más felületen, február 11-én fog megjelenni, azaz ingyenesen letölthetővé válni a Wrong Side Of The Wall és a Plastic Bitch zenekarok új EP-je. A srácok ugyanezen a napon, a Middle Finger Carnival keretein belül fogják bemutatni új dalaikat a Dürer Kertben, és a megjelenéssel kapcsolatban azt a megtisztelő feladatot érdemeltük ki a srácoktól, hogy egy nyereményjátékot hirdethetünk Nektek.

A feladat roppant egyszerű: sorolj fel legalább két olyan tehetségkutatót, ahol a Middle Finger Club bármelyik előadója is eredményesen szerepelt! A helyes válaszokat (aminek csak a rendezvények nevét kell tartalmaznia!) mához egy hétre, jövő péntek 23:00-ig küldd el a balidavid.cep@gmail.com címre, az üzenet témája pedig MFC legyen (bár opcionálisan a PINA-variánst is elfogadjuk). És hogy mit nyerhetsz?

Ha Te leszel a szerencsés kiválasztott, gazdagabb leszel egy Plastic Bitch: Shallow Decay lemezzel, egy L-es méretű Plastic Bitch pólóval, egy Wrong Side Of The Wall lemezzel, valamint egy szintén L-es méretű WSOTW-pólóval. A játékot természetesen az EP-k részletesebb bemutatása, valamint két tartalmas, ám nyilván csak félig komoly interjú fogja követni. Várjuk a helyes megfejtéseiteket!