We Got the Moves: itt az Eskimo Callboy újabb partimetál-himnusza

Valami furcsa dolog lehet a német ívóvízben: az utóbbi időben mind az Eskimo Callboy, mind a We Butter the Bread With Butter egymásra licitálva próbálja max fordulatszámra pörgetni az ökörségmérőt. Ahhoz kétség sem férhet, hogy a tavalyi év legnagyobb partimetál-himnuszát leszállító Eskimo’ a Hypa Hypával igen magasra rakta a lécet, de nem kívánnak megragadni az egyslágeres banda titulusánál, így már a világra is szabadították következő agymenésüket, a We Got the Movest.

A hétvégén közzétett single hozza a csapattól megszokott audiovizuális disztrojt, ezúttal mind képileg, mind hangzásilag is elég erősen hajazva az orosz poén-rave csapatra, a Little Bigre. Ne tessék megijedni, természetesen akad scream meg breakdown dögivel, legalább annyi, mint izmos hardbass-kiállás. Érdemes a zseniális videóval együtt emésztgetni a dalt, ugyanis rengeteg apró, de szenzációs poén van benne elrejtve. Az Eskimo Callboy ismét bebizonyította, hogy teljesen joggal pályázik napjaink elsőszámú partimetál-bandájának címére. Ha még nem heverted ki, hogy elmúlt a nyár és lassan beköszönt az ősz, azt javaslom, told le bilire a rőzsét, kezdj el hevesen előre-hátra bólogatni, és ami a legfontosabb: a póni ki ne maradjon a buliból!

A németek 2022. január 12-én Budapesten, a Barba Negrában koncerteznek, előttük két finn banda, a Blind Channel és a One Morning Left nyit.