Watch My Dying hírlevél

I. WMD-Days július 21-22.

10 …000 év várakozás után végre megvan a válasz a nagy kérdésre, az egyetlen valódi kérdésre! A válasz pedig nem más, mint: 2006. 07. 21-22!

Már csak a kérdést kell megtalálni hozzá! Ezt ne keressétek máshol, mint Pilisszentivánon az Elízium Sörkertben a megfelelõ idõpontban! Itt olyan egyéb nem mindennapi válaszokat kaphattok, amire még mi sem tudjuk a kérdést, mert majd ti teszitek fel, az I. WMD-Days-en. Aki esetleg azt gondolja, hogy: na bakker, még egy gyík fesztivál, az nagyon-nagyot téved, mert nem. A részletes programot mindenki megtalálja a www.watchmydying.com/wmddays oldalon. Elöljáróban olyan nyalánkságokat ajánlanék, mint pl.: a kétnapos jeggyel rendelkezõk egy nem akármilyen Hagymásbab ebédet (mi mást is!) kapnak, amit nem más, mint a szakács szerepben tündöklõ gitármágusunk Attila (született Nihil AK) fog fõzni. Természetesen szüksége lesz segítségre is, úgyhogy addig gyakoroljatok! Itt szakítunk idõt arra, hogy bárki bármilyen WMD zenei kérdést feltehessen, és erre élõben kaphat választ hangszerrel a kézben. A lelkesebb zenélni vágyok, akár velünk is eljátszhatnak egy-egy nótát a színpadon! Természetesen lesz fantasztikus WMD ügyességi, és kvízjáték olyan nyereményekkel, amit mindig is szerettél volna (Nem, nem csak sör:-) stb, stb, stb – keressétek a részleteket a honlapon! Annyit azért meg elárulok, hogy pár kedves barátunkat meghívtuk a hangulat fokozása céljából. Rajtunk kívül jelen lesz a tisztelt M.W.S. (a település legkeményebb zenekara!), az Angelus (tudjátok, lányok), a CasketGarden (móvári ivócimborák), a Wackor (velencei gyerekriogatók), illetve a Dim Vision (debreceni himihummerek), a Nervekiller (Attila másik zenekara, ami szintén jó), az Emypema (Kráter pólós rockerek).

Továbbá be kell jelentenem azt az örömteli hírt, hogy a nyár folyamán levisszük a kétkazettás magnónkat a próbaterembe, és felveszzük az új wéemdé lemezt. Errõl most több részletet nem árulok el, de igen jó kilátások vannak minden idõk legdurvább Watch My Dying lemezére. Természetesen, nem csak durvábbak lettünk, hanem dallamosabbak is, meg líraiabbak is, meg szebbek, és jobbak is…meg minden. A készülõ lemezrõl a nyári koncerteken már minimum kettõ tételt meg is hallgathattok…aztán jön a 42. hét és nem lesz mese!

A tavaszi megmozdulásokon résztvevõknek pedig viszlát és kösz a halakat. Azt hiszem új élményparkjaink közé sorolhatjuk Sopront, ahol nagyon kellemes fogadtatásban volt részünk, és a tavalyi Tóparti rockpartytól egybõl átvette az elsõ helyezést sérülések szempontjából, 5 db vérzõ orrhosszal:-). Még egyszer véres köszönetet mondunk (fõleg Sanyi) a Süsi közönségének is, nem beszélve az örök kedvenc Esztergomról, és az idén mindent überelõ Zentáról. Köszönjük a részvételt mindenkinek, akivel találkoztunk a koncerteken. Ezekre a helyekre, és még jó néhány új állomásra ellátogatunk õsszel és télen, egy teljesen új programmal és a sóderbenddel (neem, idén sem megyünk a Vekerire:-) Óriási erõfeszítéseket teszünk azért is, hogy 3 év után újra teljes létszámban jelenhessünk meg Székesfehérváron is! Ja, aki profi és cuccal és demóval bíró zenekarnak gondolja magát, jelentkezzen az õszi turnénkra elõzenekaroskodás céljából!

Naa, ez úgy hangzik, mint valami búcsúlevél, pedig nem. Itt a nyár elõ a WMD pólókkal, tangákkal, törölközõkkel és irány a fesztiválok. Éés, aki nem jön WMD-Days-re, az divatember és meg kell halnia (legkésõbb télen úgyis Meghaltokmind!)
Stay tune Ahoy

A szexi csokoládé

Watch My Dying koncertek:

2006. június 17., Szombat
Esztergom
2006. június 17., Szombat
Salgótarján, Wood Rock Fesztivál
2006. július 1., Szombat
Berettyóujfalu
2006. július 13., Csütörtök
Tokaj, Hegyalja Fesztivál, De Walt színpad
2006. július 21-22., Péntek-Szombat
Pilisszentiván, I. WMD-Days
2006. szeptember 16., Szombat
Szekszárd, Zug
2006. október 07., Szombat
Gyõr
2006. október 14., Szombat
Kazincbarcika
2006. november 10., Szombat
Székesfehérvár